Trainingsniveaus : C, B, MAP-B, A, Zweetwerk basis
Trainingslocaties : Baarn, Soest, Amersfoort, Leusden, Hoevelaken, Scherpenzeel, Overberg, Utrecht,

Almere, Zeewolde, Achterveld

 

De Stichting:

Voorzitter :   H.C. Volbeda

Secretaris:   Jurgen Noyons

Penningmeester: E.C. Wennmacher

Huishoudelijk Reglement

Privacyverklaring

 

Trainers :

Niels Volbeda

William Bos

Annemien de Boer

André Goes

Dorjé van Halderen

Arnold Heijkamp

Henk Jan Kuis

Wieke van Leeuwen

Jurgen Noyons

Ivo van Schaik

Yvonne Tuitert

Florence Wiessenberg

 

Introductie :

Aangestoken door de passie van mijn ouders, begon ik met veel enthousiasme aan deze sport. Zij hebben hun sporen in de hondensport verdiend, zeker bij de Koninklijke Jagersvereniging en ook in het gewest Utrecht. Mijn vader heeft de afdeling Eemland opgericht als coördinator en mijn moeder was jachthondencommissaris van het gewest. Als kleine jongen liep ik al op Tienhoven, destijds georganiseerd door mijn ouders. Het grappige is dat mijn vader deelnam aan de allereerste Nimrod en ik in 2013 ook daarin hem heb opgevolgd.

 

De jachthondentrainingen zijn op C, B, MAP B, en A niveau. Deze trainingen vinden plaats vanaf april tot september. In de winter worden ook trainingen aangeboden. Alle trainers zetten zich vol passie in om het beste uit de voorjagers en honden te halen en ze tot een team te maken. Het trainingsseizoen wordt afgesloten met een onderlinge wedstrijd met aansluitend een gezellige barbecue. Aan het einde van het seizoen kunnen er dan in de praktijk en op de KNJV proeven goede resultaten worden behaald.

Samen met de cursist halen we het maximaal haalbare uit voorjager en hond om het doel te bereiken wat we samen aan het begin van de training voor ogen hadden. Doorzettingsvermogen, positiviteit, consequent handelen maar ook gezelligheid dragen wij hoog in het vaandel!

Niels Volbeda