Agenda 2021

 

Onderlinge wedstrijd en BBQ

De onderlinge wedstrijd is alleen voor leden van Stichting Jachthondentraining Eemland. Dit jaar wordt de onderlinge wedstrijd gehouden op zondag 5 september met aansluitend de BBQ. We maken er een leuke dag van! Middels dit formulier kan je je opgeven voor de onderlinge en/of de BBQ. Wij verzoeken je dit te doen voor 15 augustus 2021.

 

Hulp MAP Pijnenburg

MAP Pijnenburg staat dit jaar gepland op zaterdag 2 oktober. Tijdens deze dag kunnen wij natuurlijk jullie hulp gebruiken. Mocht je ons willen helpen, dan verzoeken we je dit kenbaar te maken middels dit formulier.

 

Orweja

De Orweja kalenders staan weer online. De inschrijving van elke SJP en MAP zal telkens 10 weken voor de wedstrijddatum worden opengezet.

Ga naar https://orweja.nl/ en login in je MyORWEJA omgeving om je in te schrijven.

 

Jachthondentraining

We zijn weer begonnen met de zomertraining, zij het met enige aanpassingen volgens de richtlijnen van het RIVM. Inschrijven kan alleen via het inschrijfformulier op de website. Via onze website en Facebook houden we iedereen zo veel mogelijk op de hoogte.

 

MAP Pijnenburg

In verband met COVID-19 (Coronavirus) kon de MAP Pijnenburg vorig jaar (2020) helaas niet worden georganiseerd. Wij danken alle medewerkers en vrijwilligers die zich hadden aangemeld en met name de familie voor het beschikbaar stellen van het terrein. Dit jaar gaan we opnieuw bekijken wat de mogelijkheden zijn en zullen we iedereen via de website en facebook op de hoogte houden.

 

Bericht van de CJP

Tot nu toe werd de inschrijving voor alle SJP’s opengezet op één datum en voor alle MAP’s op één -latere- datum. Dat gaf een enorme run op deze inschrijvingen, direct na de openstelling. Hiervoor moest extra capaciteit worden aangevraagd bij de provider om al deze data op dat moment te kunnen verwerken. Ook moesten de deelnemers (te) lang van tevoren beslissen of en wanneer zij aan een proef mee wilden doen.

Daarom hebben wij besloten de inschrijving structureel te wijzigen. In het vervolg zal deze gespreid plaatsvinden.

De inschrijving van elke SJP en MAP zal telkens 10 weken voor de wedstrijddatum worden opengezet.

 


Nieuwsberichten

 

Onderlinge zaterdag 12 september 2020
We willen iedereen bedanken voor de hulp en aanwezigheid tijdens deze prachtige dag, wat hebben we weer genoten.
Ook willen wij de winnaars nogmaals feliciteren: Daniëlla Kuis, Ad Smelt, Johan Böhne, Sjoerd de Munck Keizer en Anneke de Hoog.

 

Trainingen en jagen tijdens Corona


Nederlands Kampioenschap tijdens Dogshow Eindhoven

We feliciteren Amber Heitman en Fifty, met het behalen van het Nederlands Kampioenschap tijdens Dogshow Eindhoven.


Lezing Baas / Hond

Na het succes van vorig jaar met Nel Barendregt was het ook dit jaar weer een succes met Kees Tinga die bereid was een leerzame avond te verzorgen. Kees Tinga is keurmeester en opleider van blindengeleidehonden. Ook werkt hij in de praktijk met spaniels. Hij heeft een lezing gehouden over het contact baas/hond.


MAP Pijnenburg 2019

 

MAP Pijnenburg A 2019

MAP Pijnenburg B 2019

Wilt u foto's bestellen die zijn gemaakt tijdens MAP Pijnenburg, kunt u ze via de volgende link bekijken en

bestellen: https://www.oypo.nl/nl/7fd767bc5e01063c

 


PJP De Laan 2019

 

PJP De Laan A 2019

PJP De Laan B 2019

Onze fotograaf Hendrik Van Harskamp heeft hard gewerkt om alle foto’s al beschikbaar te hebben. Via onderstaande

link zijn alle foto’s te bekijken. Mocht je andere wensen hebben dan kun je Hendrik een messenger bericht sturen.

https://www.oypo.nl/nl/df1245cce8334aa4